.

Τα μαντεμένια σκεύη είναι συνώνυμα του αργού μαγειρέματος που απογειώνει τη γεύση των φαγητών. Ο χυτοσίδηρος είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που επιτρέπει στο σκεύος να θερμανθεί σε όλη του την επιφάνεια, από τον πάτο έως τα τοιχώματα, ώστε να μαγειρεύει ομοιόμορφα. Παράλληλα διατηρεί σταθερή την θερμότητα ώστε να μαγειρεύετε σε χαμηλές & μέτριες θερμοκρασίες διατηρώντας τη θρεπτική αξία των τροφίμων αναλλοίωτη & εξοικονομώντας ενέργεια.
Πιατέλα γκρίλ μαντέμι